Termeni si conditii de utilizare

   Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ulwww.sophies-shine.ro/webshop, implică acceptarea termenilor si condiţiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate condiţiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeţi cu atenţie cuprinsul prezentului document. S.CSophie's Shine S.R.L. îşi rezervă dreptul de a face modificări şi actualizări în orice moment privind conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă al utilizatorilor; de asemenea, S.C. Sophie's Shine S.R.L. îşi rezervă dreptul de a corecta eventuale greşeli, omisiuni sau erori in afişare care pot surveni în urma unor greşeli de dactilografiere, sau erori de operare. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii si condiţiile, de fiecare dată cănd folosiţi acest site. Continuarea folosirii site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

 

   Drepturile de autor

 

   Conţinutul site-ului www.sophies-shine.ro este proprietatea S.C Sophie's Shine S.R.L. şi este apârat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosireafotografiilor sau al oricăror elemente regasite in site, fără acordul scris al S.C Sophie's Shine S.R.L,.atrage după sine consecinţele prevazute de legislatia in vigoare.(Legea nr. 8/1996).

 

 

Confidenţialitate

 

   S.C. Sophie's Shine S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor şi se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului câtre terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului. Nu incurajăm SPAM-ul, nu furnizăm datele dvs de contact unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail , nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile site-ului; www.sophies-shine.ro fără acordul dumneavoastră explicit.

 

   Orice utilizator al site-ului www.sophies-shine.ro poate opta ca datele sale să fie şterse din baza noasră de date fiind de ajuns să ne contactaţi şi să cereţi acest lucru telefonic 0729 881996, prin fax 0366 819965 sau e-mail office@sophies-shine.ro.

   S.C. Sophie's Shine S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul nostru, sau acţiunilor unor terţe persoane.

   Garanţii, returnări

   Conform Ordonanţei nr 130/31aug 2000 , Cap I, art 4.b – “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. ”În urma notificării , clienţii S.C Sophie's Shine S.R.L. pot returna produsele in termen de 10 zile de la livrare. Returul produselor se va realiza pe cheltuiala clientului şi utilizănd aceeaşi metodă de livrare ca în cazul expedierii. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în ambalajul original intact şi să aibă eticheta fără deteriorări