Accesorii mărgele

Accesorii pentru mărgelit de la ace până la ațe, închizători, șnur soutache, capac mărgea și nu numai.

Accesorii mărgele Nu sunt produse în această categorie

Subcategorii

 • Ace pentru mărgelit

  Acuri pentru mărgelit sunt foarte subțiri dar în aceeași timp foarte rezistente. În oferta noastră puteți găsi acuri John James în patru mărimi și acuri Big Eye.

 • Aţă și fir pentru...

  Ațe și fire care fac parte din oferta noastră, sunt special pentru mărgelit și sunt foarte rezistente. Pe site-ul nostru puteți găsi branduri S-Lon, FireLine, Silamide. Ațe și fire pentru mărgelit sunt tratate cu vax, deci intră ușor în ac, sunt rezistente la frecare și la rupere.

 • Accesorii bijuterii

  În oferta noasta de accesorii bijuteri puteți găsi tortițe cercei, agățătoare, prelungitori, mascatori de nod și nu numai. Materialul accesoriilor este metal moale, placat cu argint, aur, cupru, cupru antic și nu numai. Materialul nu conține nichel și plumb.

 • Şnur soutache

  Acest tip de șnur soutache a fost proiectat direct pentru a fii folosit de artiştii în bijuterii textile, punănd accent pe coerenţa în lăţime şi grosime pentru a fii pe căt se poate de decorativ, ţinănd cont ca panglicile din celofibră şi poliester să poată fii folosite împreună cu succes.

 • Închizători bijuterii

  Închizători pentru colieri, brățari de mai multe tipuri. Capse de tip tub cu inele orizontale și verticale, capse magnetice, închizători de tip delfin și nu numai. Sunt făcute din metal moale, placate cu aru, argint, cupru, bronz, etc. Materialul nu conține nichel sau plumb.