Mărgele Toho

Mărgele Toho sunt fabricate în Japonia, din sticlă. Categoria mărgelelor Toho inculde, Toho nisip, Cub, Magatama, Pai, Triunghi și Demiround. Mărgele Toho ca și mărgele Miyuki sunt clasate în categoria sead beads, ca și calitate sunt una dintre cele mai bune mărgele din lume.

Mărgele Toho Nu sunt produse în această categorie

Subcategorii

 • Mărgele Toho Nisip 6/0

  Mărgele Toho nisip 6/0 din sticlă, fabricate în Japonia. Mărgelele Toho sunt una dintre cele mai cunoscute mărci pe piața mărgelelor iar Toho nisip sunt cel mai frecvent folosit tip de mărgele de entuziaștii în mărgelit. 

 • Mărgele Toho Nisip 8/0

  Mărgele Toho nisip 8/0 din sticlă, fabricate în Japonia. Mărgele Toho nisip au formă cilindrică cu o singură gaură, marginile găurilor sunt topite ca să nu tăia firul. Mărgelele Toho nu poate lipsi din sertarul entuziaștilor de mărgelit.

 • Mărgele Toho Nisip 11/0

  Mărgele Toho nisip 11/0 sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate în Japonia. Mărgelele de tip nisip sunt cele mai frecvent folosite de entuziaști de mărgelit, mai ales marca Toho.

 • Mărgele Toho Nisip 15/0

  Mărgele Toho nisip 15/0 din sticlă de înaltă calitate, fabricate în Japonia. Mărgele Toho nisip au formă cilindrică cu o singură gaură, marginile găurilor sunt șlefuite astfel încât să nu poată tăia firul. Mărgelele nisip sunt cele mai frecvent folosite tip de mărgele de entuziaști de mărgelit.

 • Mărgele Toho Cub 3mm

  Mărgele Toho cub 3mm sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate, în Japonia. Mărgele Cub au formă cubică, prevăzute cu o singură gaură pe mijloc. Marginile găurilor sunt topite, ca să nu poată tăia firul.

 • Mărgele Toho Cub 4mm

  Mărgele Toho cub 4mm sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate în Japonia. Au forma unei cub, prevăzute cu o singură gaură pe mijloc. Brandul Toho este una dintre cele mai cunoscute și folosite mărci pe piața mărgelelor.

 • Mărgele Toho Magatama 3mm

  Mărgele Toho Magatama 3mm din sticlă, fabricate în Japonia, au forma unei picături de apă, prevăzute cu o gaură pe vârful picături.

 • Mărgele Toho Pai 3mm

  Mărgele Toho pai 3mm sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate în Japonia. Au o formă cilindrică și sunt prevăzute cu o gaură longitudinală.

 • Mărgele Toho Pai 9mm

  Mărgele Toho pai 9mm sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate în Japonia. Mărgele Toho pai au o formă cilindrică alungită, au o singură gaură.

 • Mărgele Toho Triunghi...

  Mărgele Toho triunghi 11/0 din sticlă, fabricate în Japonia. Mărgele Triunghi au două fețe triunghiulare și trei fețe pătrate, mărgelele sunt prevăzute cu o gaură pe partea triunghiulară.

 • Mărgele Toho Triunghi 8/0

  Mărgele Toho Triunghi 8/0 sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate în Japonia. Au o formă triunghiulară și sunt prevăzute cu o gaură, marginile găurilor sunt topite ca să nu poată tăia firul.

 • Mărgele Toho Demi...

  Mărgele Toho Demi Round 8/0 din sticlă de înaltă calitate, fabricate în Japonia. Mărgele Toho sunt una dintre cele mai cunoscute și folosite mărci pe piața mărgelelor. 

 • Mărgele Toho Demi...

  Mărgele Toho Demi Round 11/0 din sticlă, fabricate în Japonia. Mărgele Demi Round au o formă circulară și sunt prevăzute cu o gaură, mărimea mărgelelor este 2,2x0,9mm.

 • Mărgele Toho Nisip 3/0

  Mărgele Toho nisip 3/0 din sticlă, fabricate în Japonia. Mărgelele Toho sunt una dintre cele mai cunoscute mărci pe piața mărgelelor iar Toho nisip sunt cel mai frecvent folosit tip de mărgele de entuziaștii în mărgelit.