Mărgele Fire Polish

Mărgele Fire Polish sunt mărgele șlefuite din sticlă, fabricate în Cehia. Sunt făcute în diferite forme donuts, picătură, rotunde, etc., cele mai cunoscute și preferate fiind cele rotunde. Procesul vechi de lustruire dă mărgelelor Fire Polish un aspect lucios. 

Mărgele Fire Polish Nu sunt produse în această categorie

Subcategorii

 • Măgele Fire Polish...

  Mărgele Fire Polish Picătură sunt fabricate din sticlă în Cehia. Au forma unei picături de apă, sunt făcute cu o metodă de șlefuire, datorită metodei mărgeluțele au mai multe fețe.

 • Mărgele Fire Polish 2mm

  Mărgele Fire Polish 2mm sunt fabricate din sticlă cu o metodă de șlefuire, în Cehia. Datorită metodei de șlefuire mărgeluțele au mai multe fețe. Mărgelele Fire Polish sunt una dintre cele mai frecvent utilizate tipuri de mărgele de entuziaști de mărgelit.

 • Mărgele Fire Polish 3mm

  Mărgele Fire Polish 3mm din sticlă, fabricate cu o metodă de șlefuire în Cehia. Mărgelele au o formă rotundă cu o singură gaură pe mijloc și au mai multe fețe. Mărgelele Fire Polish nu poate lipsi din sertarul entuziaștilor de mărgelit.

 • Mărgele Fire Polish 4mm

  Mărgele Fire Polish 4 mm din sticlă, fabricate în Cehia. Mărgele Fire Polish sunt făcute cu o metodă de șlefuire, datorită metodei mărgeluțele au mai multe fețe. Mărgelele Fire Polish au mai multe mărimi de la 2mm-8mm.

 • Mărgele Fire Polish 6mm

  Mărgele Fire Polish 6mm de sticlă, produse în Cehia cu o metodă de șlefuire. Mărgele Fire Polish au o formă rotundă cu mai multe fețe si cu o singură gaură pe mijloc. Este una dintre cele mai frecvent foliste tipuri de mărgele.

 • Mărgele Fire Polish 8mm

  Mărgele Fire Polish 8mm din sticlă, fabricate în Cehia. Mărgele Fire Polish au o formă rotundă, cu mai multe fețe, cu o singură gaură pe mijloc, nu poate lipsi din sertarul entuziaștilor de mărgelit.